Ilimit

Fundada el 1995, Ilimit és un proveïdor de serveis gestionats IT i de telecomunicacions. Disposa de centre de dades i xarxa IP pròpies amb els que ofereixen serveis al núvol a empreses.

Concepte

Mortensen va crear el concepte de comunicació basat en els eixos de la confiança, l’experiència i la proximitat. Ilimit parla el mateix idioma del client i es troba en el mateix fus horari.

Disseny

El disseny del web d’Ilimit comunica alhora tecnologia i equip humà. Utilitza un codi fotogràfic amb imatges amb poca informació que són més d’acció que de descripció. Les fonts arrodonides de titulars i destacats ressonen amb l’humanisme que Ilimit vol transmetre. La paleta de colors utilitzada és la corporativa, composada del vermell, el negre, el gris i el blanc.

Continguts

Mortensen va crear els continguts més emocionals del web —els tècnics són d’Ilímit que en saben més— i va fer la direcció d’art de les fotos de recurs del web així com la dels treballadors. El vídeo el va realitzar una productora externa amb guió de Mortensen.

2017

Tipografies i colors

Responsive

El com es va fer