s01e01 – Com muntar una campanya de fake news, amb Marc Argemí

Dijous 2 d’abril
19:00
Com muntar una campanya de fake news
amb Marc Argemí

Com que a Mortensen tenim molts amics que saben de moltes coses i aquests dies els trobem a faltar, hem pensat que ens trobaríem a Zoom un cop per setmana per a que ens ensenyin muntar alguna cosa en menys de 30 minuts.

Tots hem muntat un sofà o una prestatgeria d’IKEA però pocs han muntat una campanya de fake news, un e-commerce, el primer ordinador de l’estat, un ecosistema d’innovació, un festival de música o una Unió Europea.

Et volíem convidar al sofà de mortensen (que vam muntar nosaltres, per cert) però com que de moment no pot ser hem decidit d’anar tots als sofàs dels nostres convidats.

Comencem aquest dijous 2 d’abril a les 19:00 amb el Marc Argemí que ens explicarà com muntar una campanya de fake news, El Marc és periodista i director de la consultoria especialitzada en dades i comunicació Sibilare. Autor de diversos llibres al voltant del fenomen de les fake news entre els que en destaquen “El sentido del rumor” i “7 hábitos de la gente (des)informada”.

Entra al Zoom de la xerrada

Afegir a Google Calendar

Si prefereixes que t’enviem un mail per recordar-t’ho quan la xerrada estigui a punt de començar, pots deixar-nos la teva adreça de correu electrònic a continuació.El primer que arriba el primer que seu.