s01e06 – Aproximació a la veritat a partir de fonts públiques, amb Roger Vinton

Sisè episodi de la primera temporada de “Com muntar un søfä”, edició confinament.

Dijous s’asseurà al #søfä el Roger Vinton, escriptor, pensador, investigador, il·lustre tuitaire i un home com cal.

Roger Vinton és autor de La gran teranyina i propietari del compte de Twitter que porta el seu nom. Tant al llibre com a la xarxa estira els fils adequats per descosir les versions oficials i posar al descobert els orígens i els moviments d’alguns dels lobbys empresarials i familiars amb més poder del nostre país.

El Barça, La Caixa, les companyies asseguradores, els magnats del ciment, el món del motor o la indústria farmacèutica, entre d’altres, són objecte de la seva investigació, mitjançant la qual estableix una relació directa i dinàmica entre l’anècdota i els fets amb la voluntat de revelar els mecanismes del poder que ens governa, però, sobretot, amb la intenció explícita de reconnectar el discurs mediàtic amb la realitat.

Una investigació profunda que Vinton fa a partir de la investigació en fonts d’informació públiques.

Amb el Sr. Vinton parlarem de llibres, de connexions, de teranyines, d’investigació i de com apropar-se a la veritat a partir de la investigació en fonts públiques.

Dijous 7 de maig
18:00 (nou horari)
Com apropar-se a la veritat a partir de fonts públiques

amb Roger Vinton.

El primer que arriba el primer que es veu.

Entra al Zoom de la xerrada

Afegir a Google Calendar

Si prefereixes que t’enviem un mail per recordar-t’ho quan la xerrada estigui a punt de començar, pots deixar-nos la teva adreça de correu electrònic a continuació.