Mortensen torna de vacances!

Comencem el curs amb les piles ben carregades! Però abans us presentem un petit tast dels llocs que ha visitat l’equip de Mortensen a les seves vacances. Preparats?

Namíbia

Si et penses que Àfrica és “Hakuna matata” vas molt encaminat. Sense dubte, un viatge per trencar rutines, redefinir prioritats vitals, trencar prejudicis, veure animals salvatges i fer quilòmetres, molts quilòmetres.

Marraqueix

El Marroc és un país de contrasts, cultura i gent meravellosa. Sense dubte, és un dels viatges més increïbles que he fet. M’emporto molts records i experiències (i te, tonelades de te verd).

Sicília

Entre pizza, pasta al dente, un cafè excel·lent i els famosos aperitius he vist una illa força bonica. Ara ja és cosa de tots, no només “Cosa Nostra”. Se vuoi trovarmi, sai dove cercare. 

Transpirinenca GR 11

Vistes magnífiques, moments per pensar, paisatges que no s’obliden. A vegades és necessari prendre l’aire i agafar forces. Res millor que aprofitar-nos dels racons que amaga el nostre país.

Congost de Mont-Rebei i Mont Perdut

Si fos per mi, em quedaria a viure aquí. Des d’una casa sobre rodes he visitat tots els racons d’aquest paradís. Kayak, escalada, excursions, banys als rius i llacs… Què més es pot demanar?

Berlín

Les amistats mai no moren i menys a Berlín. Sóc capaç de recórrer més de 1.800 km per fer una bona cervesa. Entre desconnexió de codis he gaudit d’una de les ciutats més enèrgiques, culturals i emblemàtiques d’Europa.

Paestum

Casa dolce casa… anar de vacances amb el bambino on has passat els juliols de mitja vida ha sigut una experiència molt maca. El verd, el blau, els temples, les onades, els perfums, la mozzarella de búfala (la de veritat). Una estada emotiva entre epifanies i crema solar.

Myanmar

Encara que aquestes fotografies semblin fetes al Raval (Barcelona) són de Myanmar (Birmània). Entre temples, ‘Ngapi’ i la cervesa ‘Myanmar’ he descobert llocs paradisíacs. És d’aquells viatges que impacten per la seva pobresa, però al mateix temps per la seva alegria (tornaré).

Pirineus

Els Pirineus molt bé fins que es va espatllar l’embragatge de la furgoneta. Això em va permetre descobrir els polígons industrials d’Errenteria, l’Euskadi desconeguda.