Des des Davos: disseny inclusiu, bioenginyeria, intel·ligència artificial i la Jane Goodall

El Josep M. Ganyet és aquests dies al Fòrum Econòmic Mundial a Davos. Cada dia ens recomana les sessions més interessants que podeu veure en directe o sota demanda aquí al nostre web.

Designing for Everyone

Com fer que el disseny per a un sigui un disseny per a tothom? Ens ho explica l’escriptora i educadora Sinéad Burke i a la directora de museus Caroline Baumann mentre exploren com el pensament innovador i el disseny poden beneficiar a tothom.

Radically Reinventing Social Systems

Amb el rerefons de vides més llargues i el canvi de la naturalesa de la feina, l’innovadora social Hilary Cottam aplica un enfocament de disseny centrat en l’ésser humà per reimaginar els sistemes socials per al temps de la Quarta Revolució Industrial.

Close Encounters with Jane Goodall and Skye Meaker

Uniu-vos a Jane Goodall, emblemàtica primatòlega i activista de la vida salvatge, i Skye Meaker, el jove fotògraf de l’any de la vida salvatge de 2018, en un viatge visual de les seves pròpies trobades amb les criatures més majestuoses.

Future Frontiers of Technology Control

Les tecnologies de doble ús, com la robòtica avançada, la bioenginyeria i la intel·ligència artificial, es consideren com a peçes fonamentals de l’economia del segle XXI. Com és la competència per al lideratge tecnològic global que configura el comerç, la inversió i la governança de la defensa?