Mas Salagros, Lovie Award de plata a millor web europeu de turisme 2018

Estem molt contents. Pletòrics! Els Lovie Award han distingit el web que vam fer per a Mas Salagros amb el Lovie Award de plata millor web europeu de turisme del 2018!

Els Lovie Awards és el projecte germà dels Webby Awards, els quals honoren l’excel·lència a Internet a nivell internacional. Els Lovie Awards, que ofereixen una revisió de 360° d’Internet, des de la part editorial a l’experiència de l’usuari i des del disseny a la informació tecnològica del projecte, l’honoren a nivell europeu. En aquesta 8ena edició hi competien 1.500 projectes de 30 països diferents.

Enguany, el jurat estava compost entre altres per: Stephen Fry (actor), Imogen Heap (músic), Robin Chase (Buzzcar), Eric Wahlforss (Soundcloud), Yann LeCun (Facebook AI), Corinne Vigreux (TomTom)

Els premis Lovie valoren l’experiència global en l’ús d’un web així com l’excel·lència en els següents aspectes: continguts, estructura i navegació, disseny visual, exeperiència d’usuari, funcionalitats i interactivitat.

Ha sigut un veritable honor poder desenvolupar aquest web tant a nivell tècnic com estètic per a donar resposta a les necessitats de l’experimentat equip de client amb qui tant bé hem treballat durant tot el projecte.

Us convidem a visitar Mas Salagros i meravellar-vos amb l’indret i totes les possibilitats que té. Ah! I també amb el web del projecte! 😉