Muzee guies virtuals per a museus al mòbil

A Mortensen hem creat una plataforma web per a que museus, sales d’exposicions i galeries puguin oferir als seus visitants una guia virtual.

Sense dispositius a llogar ni a mantenir, sense haver de descarregar cap aplicació, i sense haver-se de preocupar de la transmissió de virus; funciona al mòbil del visitant només accedint al web de l’exposició o amb una foto a un QR.

La solució que proposem elimina els costos de creació i manteniment de les aplicacions i és gestionable en temps real des d’un ordinador, tauleta o mòbil.

Les característiques de Muzee són:

Sense dispositius, ni apps, ni virus

L’audioguia corre en el telèfon del visitant, sense la necessitat d’instal·lar cap aplicació. Fa servir tecnologies web estàndard i en una interfície coneguda per tothom.

Multiidioma

Amb Muzee podeu oferir les vostres guies en tots els idiomes que vulgueu. Sense desenvolupaments i sense cap cost extra de programació per idioma. Nosaltres ens encarreguem de les traduccions i les locucions.

Estadístiques en temps real

Voleu saber quin contingut resulta més interessant als teus usuaris? Si escolten tots els àudios i si ho fan fins el final? Amb Muzee disposareu de tota la informació actualitzada al moment.

Contingut per a diferents tipus d’audiències

No tot el teu públic és igual i l’experiència de la vostra guia tampoc no ho hauria de ser. Muzee permet oferir contingut específic per a diferents tipus d’usuaris i visites: nens, públic especialitzat o diferents durades.

Enquestes i qüestionaris de satisfacció

Muzee permet crear enquestes personalitzades i accedir als seus resultats al moment, en forma de gràfics agregats o documents tabulats.

Contingut multimèdia

A més d’àudio, Muzee permet incorporar vídeo, galeries d’imatges, text, transcripcions, mapes i fins i tot recorreguts en 360º.

Disseny personalitzat

El disseny de Muzee s’adapta perfectament a la vostra marca i identitat corporativa. El podeu personalitzar tant com vulgueu.

Interfície drag & drop

La interfície de Muzee permet actualitzar, canviar i reordenar el contingut de les guies i les enquestes de manera visual i intuïtiva en directe: els canvis que hi feu són visibles al moment pels vostres visitants.