Volem les #LlibreriesObertes

Llibreries Obertes

El projecte

Mortensen ha co-creat junt amb la cooperativa Som* (Sàpiens, Ara Llibres, Amsterdam) el projecte #LlibreriesObertes, una campanya per ajudar als llibreters a mantenir les portes obertes mentre duri el confinament per culpa de la Covid-19.

Mortensen ha sumat el seu coneixement en plataformes digitals al que la cooperativa Som* té del món editorial. El resultat és un web on els lectors poden comprar llibres a la seva llibreria de proximitat.

El web ofereix un catàleg de més de 6.500 llibres amb les novetats dels darrers dos anys, tant en ficció com en no ficció en català i castellà. També inclou llibres per a nens i joves i llibres de text. El funcionament és molt simple: 1) El lector tria els llibres del catàleg; 2) selecciona la llibreria més propera a casa seva; 3) en pagar la comanda l’import s’avança a la llibreria escollida i 4) els llibres es recullen quan la llibreria torni a obrir la persiana.

El que podreu trobar a LlibreriesObertes.cat és el resultat de la feina d’un equip de quinze persones entre Som\* i Mortensen del criteri editorial de més de 450 cases editorials i les recomanacions de més de 100 llibreries de tot el país. El projecte és obert a tothom qui s’hi vulgui afegir, com a lector, llibreria o simplement fent córrer la veu a les xarxes socials.

Que quan tornem a sortir al carrer que totes les llibreries tornin a tenir les portes obertes.

Web del projecte: llibreriesobertes.cat
Twitter: @obrimllibreries
Facebook: @llibreriesobertes

Repercussió en mitjans