L’Espai Cràter és el centre de referència en volcans, ciència i societat a la Garrotxa. El projecte vol ser un punt de trobada per a la comunitat educativa, social i científica.

Situat a l’interior del volcà Puig del Roser, compta amb una exposició totalment interactiva, pensada per a totes les edats.

L’Ajuntament d’Olot va confiar en Mortensen per dissenyar i desenvolupar el web d’aquest nou equipament, que ha de ser capaç de satisfer les necessitats del públic tan divers de l’espai.

  • disseny
  • UX
2022

El disseny i les animacions del web d’Espai Cràter s’inspiren en els contorns d’elevació dels mapes topogràfics i utilitzen recursos amb formes orgàniques per armonitzar-se amb la singularitat de la ubicació de l’espai, dins el volcà del Puig del Roser d’Olot.

El vermell greda, un vermell granat granatós, és la tonalitat que s’utilitza com a color primari. És un color poc saturat i agradable a la vista.

I és que, a l’hora de dissenyar el web, hem intentat associar-la amb a les tonalitats volcàniques. Per això s’ha escollit una la gamma cromàtica que s’ajusta al territori de la Garrotxa i al seu entorn volcànic.

Tipografia i colors

Web del projecte

espaicrater.com