Viggo és molt Mortensen

A Mortensen som fans del Viggo Mortensen (i qui no n’és!). Ens fascina com a actor, com a poeta, com a músic i com a pintor. Nascut a Nova York, d’ascendència danesa, ha viscut a Argentina i Veneçuela fins que s’ha instal·lat a Catalunya. Ens va fascinar al seu primer paper com a granger Amish a la pel·lícula “Únic Testimoni”, vam posar cara a l’Aragorn de Tolkien a la trilogia del “Senyor dels Anells”, vam patir l’apocalipsi a “La Carretera” i vam somniar amb tornar a la natura amb “Captain Fantastic”.

Com ell som de molts llocs —a Mortensen hi treballem gent provient de Catalunya, Espanya, Portugal o Itàlia—; ens apassiona barrejar disciplines com la il·lustració, la música, la fotografia, la programació i la literatura; i hem treballat a París, Frankfurt, San Francisco i Toronto per finalment establir-nos, com ell, a Barcelona.

Mortensen és molt Viggo i Viggo és molt Mortensen. Posar-li Mortensen al nostre projecte és el nostre petit gran homenatge a Viggo Mortensen, no sé si el millor actor de tots els temps però sí amb el que compartim més valors. Ah, i també som fans dels colors del San Lorenzo de Almagro de futbol.